Proning DHI logo

 

 

PRONING DHI i poslovanje u uvjetima Corona virusa COVID-19

NAŠ RAD OD DOMA
Rezultirajući potrebom adaptacije na ograničenja u poslovanju koja nameće pandemija COVID-19 želimo Vas obavijestiti da društvo PRONING DHI d.o.o. Zagreb od 12.03.2020. temeljem odluke uprave i dogovora sa uposlenicima radi po procedurama rada iz vlastitih domova uposlenika.

Svi smo mobilizirani i motivirani da svojim radom od doma, ovu krizu prebrodimo sa najmanjim mogućim posljedicama za sebe i svoju obitelj, naše projektno društvo i sve u RH i svijetu poštujući upute Nacionalnog stožera civilne zaštite.

NAŠE VEZE SA VAMA
Sigurni smo da ćemo i u ovim teškim danima za sve nas, za cijelu lijepu našu, uspjeti odrađivati radne zadatke i obaveze na korist svih. I dalje smo Vam na raspolaganju putem telefona, maila, Skype, WhatsApp-a ili Viber-a Linkedina ili drugih konferencijskih veza i društvenih mreža.

NAŠE OPREDJELJENJE
Strpljivošću, ostajanjem u svojim domovima, vlastitom higijenom, reduciranim socijalnim kontaktima, odgovornim odnosima prema sebi i svojim ukućanima, kućnim ljubimcima i našem užem i širem prirodnom okruženju te predanim radom u novim uvjetima, povratiti ćemo svoje životne vrijednosti, pametniji za jedinstveno generacijsko iskustvo o potrebi istinskog uvažavanja prirode, njenih iskonskih zakonitosti i brige za svako živo biće na našem planetu.

NAŠI PRIJATELJI
Zahvaljujemo svim prijateljima našeg projektnog društva od Kine, Kanade, Nizozemske, Danske, Njemačke, Austrije, Belgije, Italije, Omana, posebno Bosne i Hercegovine, Srbije i Slovenije kao i svih drugih ne-nabrojenih, na riječima potpore u trenucima kad je Zagreb zatresao razoran potres. Ovo je dokaz da smo u svom radu otvorenog srca izgradili i prijateljstva za život. Veličina svih naših prijatelja očitovala se u brizi i empatiji pokazanoj za nas u danima nakon potresa, iako su i sami suočeni sa problemima u sličnim a ponegdje i gorim uvjetima krize nego mi u Hrvatskoj. Hvala im.

NAŠA ZAJEDNIČKA BUDUĆNOST
Bez obzira na

Zagreb 26.03.2020.

Božidar Deduš

We are a proud member of Clean Hydrogen Alliance

Declaration

May 4th 2020 - Coronavirus Global Response International Pledging Event Countdown

Prognoziranje poplava u realnom vremenu na slivu rijeke Save u Hrvatskoj

Continuation of implementation of the pilot project and capacity building for flood forecasting - Sava from Sisak to the border with Republic of Serbia

RECONECT partner

RECONECT projekt letak

Kontakt

PRONING DHI d.o.o. za projektiranje, usluge i trgovinu
Sjedište:
Račkoga 3, 10000 Zagreb, Croatia

Ured Zagreb:
Otona Kučere 5, 10000 Zagreb, Hrvatska
tel. (+385 1) 455-6903, 461-0903, 461-0904
fax. (+385 1) 455-6904

Ured Split:
Vukovarska 7, 21000 Split, Hrvatska
tel. (+385 21) 343-520
fax. (+385 21) 480-114

E-mail: info@proning-dhi.hr