Proning DHI logo

 

 

Dobro došli na internet stranice Proning DHI-a

Opseg usluga našeg poduzeća je prvenstveno projektiranje i konzalting u području urbane hidrotehnike, hidrotehike riječnih slivova i ekoinženjerstva, gdje smo stekli zapažene reference primjenom najsuvremenijih metodoloških pristupa i suradnjom s relevantnim domaćim i stranim stručnjacima. Naše usluge obuhvaćaju izradu slijedeće dokumentacije:

Arrow Studijska dokumentacija Arrow Tehnička projektna dokumentacija
Arrow Master planovi Arrow Priprema investicijskih projekata
Arrow Koncepcije i idejni projekti Arrow Ostalo

 

Novo!!!Zadnje novosti

Obavijest Predstavjen projekt “Aglomeracija-Korčula sustav odvodnje Žrnovo i Račišće“

U kino sali Doma kulture Liburna u Korčuli održana prezentacija projekta “Aglomeracija-Korčula sustav odvodnje Žrnovo i Račišće“. Na predstavljanju su sudjelovali predstavnici mjesnih odbora, dogradonačelnik, pročelnik i direktor komunalno-trgovačkog društva grada Korčule.

Pročitaj više:


Obavijest PRONING DHI je krajnji primatelj financijskog instrumenta ''COVID - 19 zajam za obrtna sredstva“ sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.“


Obavijest Slijedom međunarodnih aktivnosti našeg društva, u kontaktu sa KWR Institutom iz Nizozemske u tijeku svibnja 2020. dobili smo poziv da se grad Zagreb uključi u projekt “Feasibility Assessment for an EU-wide wastewater monitoring system for SARS-COV-2 surveillance” pokrenut od strane Zajedničkog Istraživačkog Centra “JRC” - EU Komisije.

Jedan od najvažnijih ciljeva prve faze projekta je uspostava pan-Europskog IT sustava za rano upozorenje o prisutnosti virusa SARS CoV-2 u kanalizacijskim sustavima gradova, posredno u populaciji gradova u koji će grad Zagreb biti uključen kroz Nastavni zavod za javno zdravstvo „DR. ANDRIJA ŠTAMPAR“ i ZOV d.o.o..

Pročitaj više:

Obavijest 26.03.2020. PRONING DHI i poslovanje u uvjetima Corona virusa COVID-19

NAŠ RAD OD DOMA
Rezultirajući potrebom adaptacije na ograničenja u poslovanju koja nameće pandemija COVID-19 želimo Vas obavijestiti da društvo PRONING DHI d.o.o. Zagreb od 12.03.2020. temeljem odluke uprave i dogovora sa uposlenicima radi po procedurama rada iz vlastitih domova uposlenika.

Svi smo mobilizirani i motivirani da svojim radom od doma, ovu krizu prebrodimo sa najmanjim mogućim posljedicama za sebe i svoju obitelj, naše projektno društvo i sve u RH i svijetu poštujući upute Nacionalnog stožera civilne zaštite.

Pročitaj više:

We are a proud member of Clean Hydrogen Alliance

Declaration

May 4th 2020 - Coronavirus Global Response International Pledging Event Countdown

Prognoziranje poplava u realnom vremenu na slivu rijeke Save u Hrvatskoj

Continuation of implementation of the pilot project and capacity building for flood forecasting - Sava from Sisak to the border with Republic of Serbia

RECONECT partner

RECONECT projekt letak

Kontakt

PRONING DHI d.o.o. za projektiranje, usluge i trgovinu
Sjedište:
Račkoga 3, 10000 Zagreb, Croatia

Ured Zagreb:
Otona Kučere 5, 10000 Zagreb, Hrvatska
tel. (+385 1) 455-6903, 461-0903, 461-0904
fax. (+385 1) 455-6904

Ured Split:
Vukovarska 7, 21000 Split, Hrvatska
tel. (+385 21) 343-520
fax. (+385 21) 480-114

E-mail: info@proning-dhi.hr